spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎncep lucrările de modernizare a Unității de Primiri Urgențe

  Încep lucrările de modernizare a Unității de Primiri Urgențe

  Lucrările de extinderea, reabilitare și dotare cu aparatură medicală a Unității de Primiri Urgențe vor începe în luna iulie. Informația a fost prezentată de către Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, la o emisiune de la Gorj Tv. „Termenul de finalizare este 31 decembrie 2022. Proiectul are mai multe obiective. Este vorba de recompartimentare a anumitor spații din cadrul Unității de Primiri Urgențe, de schimbarea instalațiilor electrice, a celor de oxigen, crearea unui corp nou, corb B, în curtea interioară a spitalului, care să mărească spațiile pentru urgențe și, totodată de mărirea rampei de acces la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu“.

  UPU se va muta

  UPU va fi mutată în perioada de executare a lucrărilor. „Trebuie să fie relocată, deoarece constructorul își dorește ca acest spațiu să fie eliberat pentru a putea lucra în această perioadă. Am identificat un spațiu, și anume acolo unde este spitalizarea de zi, unde va fi mutat într-un spațiu mai redus față de ce este acum, dar nu există altă posibilitate. Sunt asigurate circuitele necesare, pentru a funcționa în situație de avarie“, a spus Dumitru Vienescu.

  Spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu va fi reabilitat energetic

  O altă investiție importantă care va fi făcută la unitatea medicală de pe strada Tudor Vladimirescu va începe peste puțin timp. „Al doilea proiect este cel de reabilitare energetică prin care se dorește anveloparea spitalului, schimbarea ușilor,  a instalațiilor electrice în tot spitalul, tablouri electrice, hidroizolației. Aceeași durată de implementare are și acest proiect sunt două proiecte de care se va ocupa Consiliul Județean“, a mai precizat managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: