spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăEconomicOpinie: Șefii CEO să nu plângă după pensionabili-rămân specialiști precum Căldărușe, Marciuc...

  Opinie: Șefii CEO să nu plângă după pensionabili-rămân specialiști precum Căldărușe, Marciuc sau Pârvulescu

  Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia rămân în continuare scindate, cu toate că săptămâna aceasta a existat un punct de vedere comun pentru susținerea proiectului de lege care vizează scăderea vârstei de pensionare la companie. Legea a fost pusă în dezbatere la Camera Deputaților și a intrat la votul în plen. Aici a fost votată de majoritatea deputaților care au fost prezenți la ședință. Actul normativ va fi trimis președintelui pentru a fi promulgat.

  Înainte de vot, președinții federațiilor reprezentative din Complexul Energetic Oltenia au trimis Camerei Deputaților scrisori de susținere a actului normativ care are ca efect acordarea de condiții speciale de muncă pentru angajații din producție și scăderea vârstei de pensionare.

  Nu toată lumea din mișcarea sindicală vede cu ochi buni demersul pe ultima sută de metri al șefilor din sindicatele mari și comentează în cheie ironică demersul boșilor sindicali. Doru Crăete, sindicalist din cadrul Complexului Energetic Oltenia, spune că administrația colosului energetic nu trebuie să se îngrijoreze că mii de angajați ar putea să iasă la 52 de ani la pensie, pentru că vor rămâne în continuare specialiști. „Șefii CEO să nu plângă după pensionabili: rămân specialiști precum Căldărușe, Marciuc sau Pârvulescu”, a spus ironic Doru Crăete.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: