spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎncepe Nedeia de la Polovragi

  Începe Nedeia de la Polovragi

  Se deschide Târgul de la Polovragi. După o perioadă în care aceste activități au fost interzise, cel mai mare târgu din Oltenia va fi din nou organizat. Autoritățile susțin că totul se va face cu respectarea măsurilor privind prevenirea și răspândirea infecției de SARS COV2.

  Autoritățile din Polovragi au întocmit un program strict în baza căruia se vor desfășura activitățile.  “Urmare a HCL nr. 59/13.07.2021, desfășurarea activităților comerciale și culturale va avea următoarea ordine:

  – în data de 13.07.2021 -accesul dispozitivelor/utilajelor din parcul de distracții,

  – în data de 15.07.2021, accesul teraselor/restaurantelor,

  – în data de 16.07.2021, accesul tuturor comercianților.

  Perceperea taxei de teren și energie electrică se face la accesul în târg. Comercianții participanți vor respecta condițiile impuse prin actele normative privind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2. Trebuie menționat că produsele SECOND-HAND vor fi însoțite de Certificat privind dezinfecția iar prezentarea pentru vânzare se va face, obligatoriu, numai pe mese. Manifestările cultural-artistice se vor desfășura in zilele de 19-20 iulie 2021, cu respectarea condițiilor sus menționate” a transmis primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: