spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu a aflat cine i-a pus bețe în roate la alegerile trecute

  Romanescu a aflat cine i-a pus bețe în roate la alegerile trecute

  Primarul Municipiului Marcel Romanescu a aflat cine nu l-a vrut candidat la Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale de anul trecut. Alesul susține că dispoziția a fost transmisă de la centru, lucru confirmat, ulterior, de șefii de partid.

  ”Este clar că în 2016 nu m-au vrut cei care conduceau destinele PNL și fostului PD. Sunt sigur că a fost o înțelegere făcută la București cu cei din Gorj. La alegerile de anul trecut, am înțeles că domnul Vîlceanu ar fi primit un mesaj de la Ludovic Orban că ar fi bine să își găsească candidat la Târgu Jiu. Sunt sigur că la experiența domnului Dan Vîlceanu știa foarte bine că Primăria Târgu Jiu o câștiga tot Marcel Romanescu și, de aceea, mă bucur că a avut puterea necesară să păstreze candidatul. Nimeni nu a negat o astfel de discuție. Pe de altă parte, sincer, după ce i-am cerut demisia, nu mă așteptam ca Ludovic Orban să mă iubească atât de mult. Astăzi văd că sunt mai mulți care îl doresc pe Ludovic Orban în afara partidului”, a declarat liderul PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Orban sau Cîțu?

  În privința votului ce urmează să fie exprimat la centru, Marcel Romanescu susține că nu s-a hotărât pe cine va susține. ”Abia s-a constituit Biroul Permanent Județean și sunt convins că, în perioada imediat următoare, președintele Dan Vîlceanu va convoca un BPJ pentru a purta discuții în vederea alegerilor de pe data de 25 septembrie. Vom vedea la acea întâlnire., vom convoca un CDJ și vom lua o hotărâre. La modul cum evoluează lucrurile în acest moment, organizația județeană cred că va avea, ca și opțiune, pe Florin Cîțu la șefia PNL. Am avut discuții cu Dan Vîlceanu, dar și cu Ion Iordache”, a spus Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: