spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateÎncepe Târgul Meșterilor Populari Olteni

  Începe Târgul Meșterilor Populari Olteni

  Municipiul Târgu Jiu  găzduiește, în perioada 20-26 mai 2024, Târgul Meșterilor Populari Olteni, eveniment care face parte din seria de manifestări organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu.

  Meșterii sunt așteptați să sosească de luni, 20 mai, dar deschiderea oficială a târgului va avea loc marți, 21 mai, de la ora 11.00, în centrul municipiului Târgu Jiu, acolo unde sunt amplasate căsuțele din lemn.

  „Tradiţiile strămoşeşti sunt aduse în faţa tinerei generaţii de către cei 17 meşteri populari olteni și suntem convinși că veți avea posibilitatea să cumpărați ce vă place, pentru că prețurile vor fi pentru toate buzunarele.

  Timp de șase zile, meșteri din județele Gorj, Vâlcea, Argeș și Mehedinți, pasionați de tradițiile populare, care au participat la numeroase târguri naţionale şi internaţionale, vă așteaptă să veniți și să le admirați obiectele tradiționale la care au lucrat.

  Târgul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!