spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateInițiativă a unui consilier local PSD, respinsă de consilierii liberali

  Inițiativă a unui consilier local PSD, respinsă de consilierii liberali

  Majoritatea care formează Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu s-a opus din nou unei inițiative bune. Astfel, consilierul local din partea Partidului Social Democrat, Aurel Popescu a propus reducerea impozitului pentru persoanele juridice care au fost afectate de această pandemie.

  Practic, social democratul a venit cu inițiativa ca impozitul pe clădirile nerezidențiale, pentru anul 2021, să fie mai mic. Și cum liberalii nu sunt de acord cu ideile social democraților, au respins această inițiativă a lui Aurel Popescu.

  Consilierul local din partea aceluiași partid, Luis Popa, scrie pe pagina sa de socializare un mesaj prin care își exprimă nemulțumirea față de acest refuz al consilierilor liberali. ”Astăzi, în ședința de comisii reunită din cadrul Consiliului Local, colegul meu domnul Aurel Popescu, a propus reducerea impozitului plătit de către persoanele juridice, în cazul clădirilor nerezidențiale aflate în proprietatea sau deținute de aceste persoane, pentru anul 2021, de la 0,9 la sută, cât plătesc în prezent, la 0,8 la sută. Prin această propunere s-a dorit ca mediul de afaceri din Târgu Jiu, afectat de pandemia în care ne aflăm, să fie sprijinit…mai ales că în ultimul an multe firme s-au închis și foarte mulți oameni au rămas fără locuri de muncă. Din păcate, majoritatea PNL din Consiliul Local a votat împotriva acestei propuneri”, a scris Luis Popa.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Niște idioti in tara asta. Nu te ajute cu statul, peste granita in multe tari e sprijinit omul sa piata sa se descurce aici îți ia tot dacă se poate, taxe multe, impozite mari, hartii peste hartii sa justifici orice rahat. O tara înapoiata datorita conducatorilor care secdescurca doar de pe spinarea omului cu taxele pe care le plătim. Niște jumulit acești penelei si nu numai.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: