spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎntâlnire importantă cu privire la eliminarea poluării generate de groapa de gunoi

  Întâlnire importantă cu privire la eliminarea poluării generate de groapa de gunoi

  Reprezentanții societății Polaris Mediu, care administrează groapa de gunoi din zona Bârsești, au fost convocați de Prefectura Gorj la o întâlnire care va avea loc vineri, de la ora 12,00. La această discuție vor participa și reprezentanți din partea comunității afectate de mirosul puternic.
  Corneliu Răducan-Morega, prefectul de Gorj, a anunțat că una dintre prioritățile lui o reprezintă problema poluării de la groapa de gunoi. Acesta a precizat că, în urma întâlnirii, va fi stabilit un grafic cu termene clare până la care problema va fi rezolvată: „Vreau să facem un grafic de rezolvare a problemei care să fie însușit de toată lumea. Plec de la ideea că suntem corecți unii cu alții și că nu ne mințim, pentru că, dacă se întâmplă lucrul acest, atunci va fi pentru o singură dată. Din acest motiv, am invitat la discuții și doi reprezentanți ai comunității, pentru că Instituția Prefectului este transparentă și nu are nimic de ascuns“.

  Cine va participa la întâlnire

  La întâlnirea de la sediul Prefecturii Gorj vor participa pe lângă reprezentanții firmei Polaris de la Constanța, și cei de la Garda de Mediu, Primăria Târgu Jiu, Consiliului Județean Gorj și DSP. „În plus, am invitat și doi reprezentanți ai societății civile, care locuiesc în apropiere“, a spus Corneliu Răducan Morega.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: