spot_img
26 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateControversă în cazul Dobrin. Știa sau bănuia că are COVID-19 și venea...

  Controversă în cazul Dobrin. Știa sau bănuia că are COVID-19 și venea la serviciu?

  Adrian Dobrin a luat decizia să se izoleze de familie pe data de 21 februarie, când a aflat de la o colegă de serviciu că are simptome de infectare cu COVID-19. Cu toate acestea, el a continuat să meargă la serviciu și să verifice secțiile ATI COVID-19 din județ. „În data de 21 a fost sunat de o colegă în timp de era cu mine și cu fiica mea, că doamna prezenta niște simptome specifice infecției cu SARS-COV-2. Nu știa dacă are COVID-19, dar a hotărât să rămână la domiciliul de la Târgu Jiu, iar eu cu fiica mea să mă îndrept către domiciliu de la țară și să rămânem aici. A fost extrem de precaut în tot ceea ce a făcut“, a spus Georgiana, soția lui Adrian Dobrin, la o emisiune de la Tele 3.

  Continua să verifice secțiile ATI COVID-19

  Cu toate acestea, Adrian Dobrin a continuat să meargă la serviciu și să controleze secțiile ATI COVID-19: „În fiecare dimineață, era o echipă desemnată de Minister, care putea să facă raportările pe secțiile ATI COVID-19. Știu că începeau cu spitalul Târgu Cărbunești și terminau la Târgu Jiu. De la 6,30 în fiecare dimineață. Făceau asta încontinuu. Marți a rămas în spital pentru că mi s-a transmis de către colega că Adrian se simte rău, are saturația 75 și rămâne internat în spital la Târgu Cărbunești“.
  Narcis Stoian, directorul DSP Gorj, a spus că nu a fost anunțat de subalternul său că are probleme sau o suspiciune de infectare cu COVID-19.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. De ce nu spuneti cunm si-a angajat Dobrin amanta la DSP?Cum a ajuns el sef din asistent medical?Adi era sufletist rau si accepta de la oua la gramezi ….si inchidea ochii foarte repede la nerguli si acuma il faceti tocmai pe el erou?Rusine sa va fie!!!!

  2. Pardon!
   Poate mergea in control la sectiile ATI doar sa bea o cafea.
   In caz contrar ar fi observat ca la judetul controlat de el , se moare cu o medie de cateva ori mai mare decat media pe tara.
   Cum a gestionat asa a fost tratat.
   Despre morti, numai de bine si stiu ca era un om bun.Totusi in privinta gestionarii tratamentului din sectiile ATI Covid- zero!
   Nici pana acum nu am vazut sa se sesizeze Parchetul in privinta deceselor triple fata de media pe tara!
   Nu s-a sezizat nici Prefectura ori DSP-ul!
   Mortii sunt ingropati fara a fi examinati , sa se observe tratamentul criminal de care au avut parte. Efectiv sunt lasati sa zaca in acele saloane. Nu li se dozeaza oxigenul ( refuz sa cred ca sunt deconectati si intentionat).Ceea ce s-a intamplat la Sibiu , se intampla in toata tara.
   Daca citeste un magistrat acest comentariu, poate are putin timp sa ceara o statistica cu decesele la nivelul judetului Gorj si sa compare cu statistica la nivelul Romaniei.
   O sa observe cu usurinta ca de ex. daca au murit 66 de persoane in 24 de ore, 6 sunt din Gorj! Comparati 360 000 de locuitori la 20 000 000 , ori faptul ca sunt 40 de judete plus municipiul Bucuresti .
   Conform statisticii, la 66 de decese la nivel national, in Gorj ar fi trebuit sa moara 1 respectiv doua persoane max.
   Si retineti, vorbim de un judet cu un nivel redus de infectari!
   Despre ce vorbim?
   Va spun eu, vorbim despre nepasare, neglijenta criminala.
   Astfel, poate se sesizeaza din oficiu si ia o masura acum deoarece maine poate sa devina o victima a acestui sistem prost gestionat.
   Nici presa nu i-a masuri!
   Sectiile ATI ar trebui sa fie monitorizate video!
   Ca sa revin, este o pierdere acest domn.Regretabil este faptul ca nu a crezut in vaccin ( astfel l-ar fi facut, mai ales ca lucra in zona de risc maxim.) A crezut ca nu i se poate intampla. Iata ca s-a intamplat. Si se va mai intampla atata timp cat stam pasivi si ne uitam ca in familia noastra este ok. Nu este o gandire sanatoasa! Trebuie sa ne responsabilizam, sa luam masuri de ceea ce se intampla in jurul nostru!
   ….Ieri a fost Dobrin , maine poti fi tu!
   PS. Mi-am pierdut tatal in doar trei zile de stat in sectia ATI Covid de la Pasarela ( a fost bine 5 zile in zona tampon din 700 dar l-au mutat ca trebuia mutat pe Covid !)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: