spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiție de peste două milioane de lei în Gara Târgu Jiu

  Investiție de peste două milioane de lei în Gara Târgu Jiu

  Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a scos a licitație modernizarea trecerii la nivel din gara Târgu Jiu.

  În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Modernizare TN km 71+092, linia CF 116, stația Târgu Jiu (proiectare și execuție)”. Valoarea totală estimată a contractului este de peste două milioane de lei.

  Regionala CFR Craiova a mai scos la licitație investiția, dar aceasta a a fost anulată din lipsă de oferte.

   

  Lucrările sunt programate să dureze doi ani

   

  Investiția va fi derulată pe o0 perioadă de doi ani. Aceasta presupune elaborarea proiectul tehnic și detaliile de execuție. „Se va obține avizul AFER pentru caietele de sarcini elaborate în cadrul proiectului tehnic. Se vor obține avizele și autorizația de construire în numele entității contractante. Se vor executa lucrările de refacere a substratului și suprastructurii CF în zona trecerilor la nivel, de modernizare a trecerilor de nivel cu dale elastice, de amenajare a drumului în zona trecerilor de nivel, inclusiv montarea de parapete și indicatoare IR. Lucrările vor fi executate după avizarea planului de management al traficului feroviar și auto și obținerea tuturor avizelor și a autorizației de construire.

  Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, lucrări similare a căror valoare individuală/ valoare cumulată a fost de minimum 1.984.499,35 lei fără TVA. Experiența similară va include obligatoriu și lucrări de SCB.

  Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 22 iulie 2022“, se arată pe site-ul clubferoviar.ro.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!