spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateSocietatea Polaris, amendată de Garda de Mediu cu 40.000 de lei

  Societatea Polaris, amendată de Garda de Mediu cu 40.000 de lei

  Operatorul de salubritate din municipiul Târgu Jiu, Polarius Holding, a fost amendat cu suma de 40.000 de lei de către Garda de Mediu Gorj, pentru că a depozitat deșeurile în altă parte decât la groapa de gunoi.

  „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au finalizat o verificare de fond la operatorul de salubrizare din Municipiul Tg Jiu, în urma căreia s-a constatat    încălcarea prevederilor legale privind obligația acestuia de a preda deșeurile colectate numai la instalații autorizate. Astfel a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 40 000 lei, în sarcina operatorului de salubrizare stabilindu- se și un program de măsuri de remediere a deficiențelor constatate“, au anunțat reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

  Deșeurile urmau să fie folosite sub formă de combustibil

  Sesizarea a fost depusă de către cetățenii unui cartier din municipiul Târgu Jiu. Aceștia au observat cum mașina plină cu deșeuri a operatorului de salubritate intră în curtea unui cetățean, iar conținutul este golit. Deșeurile urmau să fie folosite de localnicul din cartierul Slobozia drept combustibil, în loc de lemne. Alin Petre

   

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: