spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiții de peste un milion de euro la Motru

  Investiții de peste un milion de euro la Motru

  Se pregătesc investiții de peste un milion de euro la Motru. Este vorba de două proiecte de infrastructură locală în Motru și într-o localitate componentă.

  Primul proiect vizează asfaltarea unui drum care face legătura cu subunitatea minieră de la Roșiuța și cu cimitirul din Roșiuța. Drumul are nevoie urgentă de reabilitare și au fost aprobate fondurile necesare pentru asfaltarea sistemului rutier. Este vorba de reabilitare pe o lungime de un kilometru. În total, va fi asfaltată o porțiune de 11.600 de metri părați. Astfel, localnciii din Roșiuța vor beneficia de condiții mai bune de acces la Biserica din Roșiuța. Același lucru se va putea spune și despre lucrătorii unității miniere din apropiere.

  Un alt proiect major la Motru, care are aprobată o finanțare de peste un milion de euro, vizează modernizarea sistemului de iluminat public din localitate. Este vorba de un program care își propune creșterea eficienței energetice la nivelul orașului. În principal, vor fi achiziționate echipamente moderne și eficiente de iluminat, care vor reduce emisiile de noxe și care vor reduce în același timp și facturile la iluminatul public în Motru. Astfel, primăria va diminua substanțial costurile cu facturile la energie pentru rețeaua de iluminat public.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: