spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiții pentru facturi mai mici

  Investiții pentru facturi mai mici

  Autoritățile din Târgu Jiu au în plan reducerea costurilor la energia electrică în școlile din oraș. În acest sens, la unul dintre cele mai mari colegii din Târgu Jiu, au fost amplasați stâlpi pe bază de led. Este vorba despre o investiție de la bugetul local în valoare de peste 350 de mii de lei.

  „Avem un nou sistem de iluminat la Colegiul Național „Spiru Haret”. După cum am mai precizat, toate unitățile de învățământ din Târgu Jiu beneficiază de investiții importante, iar „Spiru Haret” a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.
  A venit rândul sistemului de iluminat, fiind înlocuită întreaga rețea. Au fost amplasați 30 de stâlpi cu lămpi moderne, pe baza de led. Am avut, bineînțeles, în vedere reducerea costurilor pentru energia electrică.
  Vor urma căminul, cantina și sala de sport, iar clădirea în care au loc cursurile a fost deja reabilitată printr-un proiect în valoare de 8 milioane de lei, prin PNDL.


  În cazul iluminatului, vorbim de o investiție în valoare de peste 350.000 lei, de la bugetul local, investiție care, în cifre, înseamnă 785 de metri de cablu, 30 de stâlpi metalici ornamentali, 30 de lămpi de iluminat și 785 de metri de platbandă.
  Facem precizarea că am luat, din timp, toate măsurile necesare pentru reducerea costurilor cu energia, iar investițiile noastre prevăd cu prioritate acest aspect”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!