spot_img
29.6 C
Târgu Jiu
marți, iunie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestitor important pentru viitorul parc industrial de la Bălești

  Investitor important pentru viitorul parc industrial de la Bălești

  O asociere de două companii puternice intenționează să deschidă o unitate de producție în incinta noului parc industrial care va fi deschis în comuna Bălești.

  Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj, a spus că negocierile sunt avansate și speră că investiția va începe din anul 2023: „Suntem în negocieri avansate pentru punctul de lucru de la Bălești pentru activități de producție care se pliază foarte bine pe calificările muncitorilor care își desfășoară activitatea pe raza județului Gorj și aici am în vedere eventuala disponibilizare a lucrătorilor de la Complexul Energetic Oltenia, care își pot găsi un loc de muncă bine remunerat și confortabil în noua investiție care se va desfășura începând cu anul 2023. Este o asociere de două companii puternice care vor să vină la Bălești“.

  „Va fi în topul investitorilor din județul Gorj“

  Eftemie Popescu a spus, la Radio Infinit, că investitorul de la Bălești va fi în topul investitorilor din Gorj: „Ceilalți investitori au devenit mai prudenți vis-a-vis de situația națională și internațională care atinge și activitățile dumnealor. La Bălești vom avea un investitor puternic, care va fi în topul investitorilor din județul Gorj, atunci când lucrurile se vor pune în calea firească.
  Purtăm discuții pentru un transport de marfă pe calea ferată. Sunt o serie de detalii care se pun la punct“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!