spot_img
Altele
  AcasăActualitateÎși dorește ca circulația pe Transalpina să fie redeschisă la 1 Mai

  Își dorește ca circulația pe Transalpina să fie redeschisă la 1 Mai

  Băcița Mărioara Barbu, de la Novaci, care administrează stâna Ștefanu de pe Transalpina, consideră că în acest an se poate redeschide circulația pe cel mai înalt drum din țară chiar de la 1 mai, pentru că a căzut o cantitate mică de zăpadă.

  ,,Ideea de a se redeschide Transalpina în această primăvară începând cu 1 MAI este foarte usor de realizat, dacă cei care au <<painea si cutitul în mană>> își doresc să fie la asentimentul nostru, al celor care iubim muntele. Ar fi pentru prima dată de la modernizarea Transalpinei ca iubitorii de munte și de frumos să se poată bucura de acest privilegiu…
  Iarna a fost blândă cu noi în acest sezon și zăpadă este foarte puțină în comparație cu alți ani. Nu spun acest lucru din povești, spun din ceea ce văd în teren…”.

  Oportunitate pentru turiști și proprietarii de spații de cazare

  Mărioara Babu susține că se vor bucura de redeschiderea circulației pe Transalpina atât turiștii, cât și proprietarii de pensiuni.
  ,,Novaciul, Rânca, Șugag, Jina și toate stațiunile montane s-ar bucura de această oportunitate și turiștii care iubesc această zonă vor avea ocazia, de minivacanța de 1 Mai și de Sfintele sărbători pascale, să le petreacă într-un peisaj de vis aici la noi în România”.

  În fiecare an, circulația pe Transalpina a fost reluată după 1 iunie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: