spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateIstrate: „Companiile pe energie fac profituri uriașe. Este inadmisibil!”

  Istrate: „Companiile pe energie fac profituri uriașe. Este inadmisibil!”

  Subprefectul de Gorj Mihai Istrate acuză Guvernul că, prin măsurile aplicate, dă mână liberă companiilor pe energie să se îmbogățească în timp ce activitatea la Complexul Energetic Oltenia se închide. Săptămâna trecută, deputatul de Gorj Mihai Weber solicita o vizită a ministrului energiei, Virgil Popescu, la Gorj pentru tranșarea situației.

  „CE Oltenia trebuie să fie pe agenda Guvernului, este unul dintre principalii producători de energie. Spre deosebire de alte surse care nu sunt constate, la CE Oltenia avem capacitatea, am înțeles că există posibilitatea să se dea drumul la alte două grupuri, dar nu avem materia prima. Sperăm ca ministrul Energiei să răspundă solicitării făcute de deputatul Mihai Weber, să vină la Gorj, să poarte discuții. Reglementarea pieței energiei este o măsură solicitată, ce poate fi aplicată cu succes pentru că această compensare, pusă în aplicare la ora actuală, este o măsură de sprijin pentru populație, dar atârnă greu la bugetul statului și a dat posibilitatea speculei. Este inadmisibil! Companiile pe energie fac profituri uriașe, incredibil de mari. Situația CE Oltenia ne îngrijorează pe toți din Gorj și ar trebuie să fie o prioritatea pentru toți românii, pentru că vorbim de sistemul energetic din țară”, a declarat subprefectul de Gorj, Mihai Istrate.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. De ce nu se face o analiza serioasa a pretului de productie a fiecarei companii si pretul de distributie, platit de consumator? Unde ajung diferentele uriase platite pentru unMWh, de ce suntem jecmaniti in propria tara? Asa cum spune Ilie Serbanescu: suntem o colonie, o sinecura a fostei Romanii!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!