spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateJurnalistă eliminată din grupul de comunicare al PNL Gorj, pentru că a...

  Jurnalistă eliminată din grupul de comunicare al PNL Gorj, pentru că a făcut comentarii critice

   

  Jurnalista Irina Stoian a fost eliminată de pe grupul de comunicare al PNL Gorj de pe WhatsApp, deoarece și-a exprimat îndoieli cu privire la o informație difuzată de către reprezentanții organizației județene.

  Informația se referea la semnarea unui nou contract de finanțare pentru Gorj, din PNRR, de către primarul orașului Rovinari, Dorin Filip, (PNL), însă în fotografia transmisă de PNL Gorj apărea, pe lângă acesta și președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, dar și Iulian Popescu, vicepreședintele PNL Gorj.
  „Și dacă e al primăriei (proiectul), deducând că a fost semnat contractul de către primar, ceilalți ce au făcut? I-au încărcat stiloul? L-au ținut de mână, că avea emoții? S-au dus că susținători?“, a fost comentariul care i-a deranjat pe reprezentanții PNL Gorj, care au luat decizia de a o elimina pe jurnalista Irina Stoian din grupul de comunicare.

  „Nu sunt un jurnalist disciplinat“


  „PNL-ul intrat pe contrasensul democrației mă interzise, că nu sunt un jurnalist disciplinat, nu fac plecăciuni și nu pup poala binefăcătorilor lor, care vor să ne transforme în ocol de gloabe.
  Leana Ceaușescu în variantă liberalo-contemporană mă scoase din grupul de presă al PNL Gorj, pentru că am avut neobrăzarea de a-i atrage atenția, că încearcă să truncheze informații. Ea, om de comunicare la partid și consilier al senatorului Ion Iordache, a aruncat o mizerie de comunicat, ilustrat cu o poză de grup, cu 4 flăcăi politici, despre care spune că participară la semnarea unui contract pentru Gorj“, a transmis jurnalista Irina Stoian într-o postare pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!