spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCentru de vaccinare anti COVID deschis la sediul DSP Gorj

  Centru de vaccinare anti COVID deschis la sediul DSP Gorj

  Un centru de vaccinare anti COVID-19 a fost deschis la sediul DSP Gorj. Aici va putea fi administrat și ultimul tip de vaccin.

  „Direcția de Sănătate Publică Gorj informează persoanele interesate că, la sediul instituției noastre (din mun. Targu Jiu, str. 22 Decembrie 1989, nr.22 Bis), a fost deschis un centru de vaccinare anti-COVID. Programului centrului de vaccinare este cuprins în intervalul orar 09:00 – 13.00, de luni până vineri (cu excepția sărbătorilor legale).

  La Centrul de vaccinare anti-COVID, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj, va fi administrat noul vaccin COMIRNATY ORIGINAL/OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech. Acest vaccin este indicat doar persoanelor cu vârste peste 12 ani, cărora li s-a administrat cel puțin o schemă primară de vaccinare împotriva COVID-19. Vaccinul poate fi administrat la cel puțin 3 luni după cea mai recentă doză de vaccin împotriva COVID-19. Se administrează doar după schema primară deoarece se bazează pe imunitatea dobândită pe tulpina inițială de COVID. Vaccinul anti-COVID-19 Comirnaty Original/Omicron BA. 4-5 oferă protecție împotriva complicațiilor și formelor grave ale bolii.

  Menționăm că, dintr-un flacon se pot administra 6 doze de vaccin, iar pentru a se evita pierderile vă rugăm să vă programați la numărul de telefon 0253/210156“, au transmis reprezentanții DSP Gorj.

  Un alt centru de vaccinare a fost deschis la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!