spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateLeșuri de porci pe malul Jiului!

  Leșuri de porci pe malul Jiului!

  Județul Gorj nu mai scapă de focarele de pestă porcină. În prezent sunt în desfășurare noi cazuri în gospodării din Turcinești. Inspectorii DSVSA încearcă să dea de urma unui proprietar care și-a aruncat animalele moarte pe malul Jiului.

  Cadavrele a trei porci au fost descoperite de autoritățile, pe malul Jiului din localitatea Turcinești. Sesizarea a venit din partea unui localnic care inițial a depistat doar două dintre leșuri. În urma analizelor efectuate s-a descoperit că porci aveau pestă.

  „La ora actuală avem 10 focare de pestă porcină În Gorj. Ultimele apărute au fost în localitatea Turcinești. În urma unei sesizări venite din partea unui localnic am găsit două cadavre de porci. S-au recoltat probe și a fost depistată pestă porcină africană. La două zile s-a descoperit un an treilea cadavru și, la fel, a fost depistat cu pestă. Împreună cu Poliția Turcinești facem cercetări pentru a descoperi proprietarul care a putut să facă așa ceva”,  a transmis directorul DSVSA Gorj, Robert Spînu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: