spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateLiberal gorjean, numit vicepreședinte al Autorității de Operațiuni Petroliere de la Marea...

  Liberal gorjean, numit vicepreședinte al Autorității de Operațiuni Petroliere de la Marea Neagră

  Liberalul Robert Ciocioi, care a fost o scurtă perioadă de timp consilier personal al primarului Marcel Romanescu, a fost promovat în funcția de vicepreședinte al Autorității de Operațiuni Petroliere de la Marea Neagră. Acesta are rang de subsecretar de stat. „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Robert-Eugeniu Ciocioi se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, pentru o perioadă de 5 ani“, se arată în decizia semnată de prim-ministrul Ludovic Orban.

  Robert Ciocioi nu are un CV prea bogat. Acesta a condus două firme, din care una a fost închisă în anul 2007. Acesta s-a ocupat în ultima perioadă de administrarea pensiunilor familiei din localitatea Runcu și Târgu Jiu.

  După ce PNL a ajuns la putere, Ciocioi a primit un post în Consiliul de Administrație al SC Minprest, societatea prestatoare de servicii care se află în subordinea Complexului Energetic Oltenia. Apoi, acesta a mai fost numit membru în Consiliul de Administrație Filiala FNGCIMM Craiova.

  Robert Ciocioi a fost implicat în urmă cu mai mulți ani într-un scandal într-un club de noapte din  Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: