spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateLider de sindicat de la SMEO, urmărit în trafic. „Ca paparazzi, fratele...

  Lider de sindicat de la SMEO, urmărit în trafic. „Ca paparazzi, fratele meu“

  Jean Popescu

  Jean Popescu, vicepreședintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), a fost urmărit în trafic de către un salariat al termocentralei Rovinari. Daniel Ciprian Nedelcu a transmis live pe Facebook urmărirea liderului de sindicat, pe care l-a bănuit că pleacă din timpul serviciului pentru a rezolva probleme sindicale sau personale.

  Salariatul mai era supărat că sindicalistul își parchează mașina în fața termocentralei, pe când el sau alți lucrători nu pot face lucrul acesta.

  „Jean plecă din timpul serviciului. Uitați-vă. YDY. Jean Popescu în interes de sindicat plecă de la termocentrala Rovinari din timpul serviciului. El plecă din timpul serviciului, iar Nedelcu își ia concediu. Nedelcu face ce trebuie legal, iar Jean Popescu acum a ieșit de la termocentrala Rovinari. (….)

  Afacerile de la termocentrala Rovinari se fac în timpul liber. Să vedem încotro se duce și ce face. (…) Să vedem, dumnule vicepreședinte care ne sfidezi pe față și parchezi mașina în fața termocentralei, că Nedelcu nu poate să parcheze, că tu ai mașină de 18.000-20.000 de euro. (…) Ca paparazzi, fratele meu. Dacă tu faci pe al dracu cu mine, uite cum le face Dumnezeu și se văd toate măgăriile“, a comentat Daniel Ciprian Nedelcu în timpul urmăririi. Acesta l-a luat la întrebări pe liderul de sindicat în momentul în care acesta a parcat la secția de concasare. Jean Popescu a motivat că s-a deplasat cu mașina personală pentru rezolvarea unor probleme de serviciu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: