spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateProiecte pentru reabilitarea pasarelelor din Târgu Jiu

  Proiecte pentru reabilitarea pasarelelor din Târgu Jiu

  Pasarelele din Târgu Jiu și parcările, prioritățile consilierilor PSD în Consiliul Local Târgu Jiu. Aleșii social-democrați au în plan să depună proiecte pentru ca cele două obiective să fie realizate.

  Social-democrații gorjeni din Consiliul Local Târgu Jiu susțin că nu vor sta cu mâinile în sân în privința dezvoltării orașului, deși sunt în minoritate. Mai multe priorități au fost trasate urmând ca ideile să se concretizeze în proiecte de hotărâre. “Vom depune proiect de hotărâri pentru reabilitarea celor două pasarele pe care domnul primar nu vrea să le facă. Spune că accesează tot felul de fonduri tocmai pentru a nu cheltui bani din bugetul local, pentru că banii din bugetul local trebuie să îi scurgă spre firmele de casă ale domniei sale. Vom depune proiecte pentru noi parcări, am văzut că nici acestea nu sunt pe lista de priorități. Vom vedea ce șanse vor avea proiectele de hotărâre în Consiliul Local, acum, cu această majoritate toxică, prin prisma calității umane pe care o au consilierii PNL. Sunt oameni care nu prea au serviciu, nu au avut nicio activitate în cariera lor, sunt oameni cu patru clase, cu 10 clase. Sunt și excepții precum domnul professor Nodea. Așa că rămâne să vedem ce vor construi acești oameni în Municipiul Târgu Jiu”, a declarat consilierul local PSD Eduard Lădaru.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Asa frate apucati-va o data de treaba. Ideea cu pasarele e buna arata ingrozitor la fel și infrastructura orasului. Luati exemple din alte orașe din tara care s au modernizat mjlt jn ultimul timp. Toti locuim aici în acest oraș de ce sa nu ne dorim sa arate altfel, lăsați combinațiile de tot felul si puneți umărul la dezvoltarea Tg jiului pentru binele tuturor si pentru a kasa ceva în urma voastră.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: