spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateLimitatoare de viteză în 15 noi zone de pe străzile din municipiul...

  Limitatoare de viteză în 15 noi zone de pe străzile din municipiul Târgu Jiu

  15 noi zone de pe străzile din municipiul Târgu Jiu sunt vizate de autorități pentru montarea de limitatoare de viteză. Acțiunea are loc după ce, în urmă cu câteva zile, o tragedie a avut loc pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Constantin Brâncuși din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, unde doi soți au fost lovit de mașina de teren condusă de către Cristinel Lupulescu, consilier la Direcția Danitar Veterinară Gorj, care se afla sub influența alcoolului.


  „Am fost cu reprezentanții Primăriei Târgu Jiu pe mai multe străzi din municipiu și am identificat 15 puncte nevralgice unde se pot monta relantoare pentru calmarea traficului și a sporirea gradului de siguranță al pietonilor.
  Avem o colaborare strânsă cu reprezentanții Primăriei Târgu Jiu“, a spus Lucian Stroe, subcomisar în cadrul Serviciului Rutier Gorj.

  Suspensia mașinii poate fi afectată

  Suspensia mașinii poate fi afectată dacă trecu cu viteză peste aceste relantoare: „Aceste relantonare pot să afecteze suspensia autovehiculului în funcție de viteza cun care se trece peste ele. Sunt relantoare destinate circulației autovehiculelor cu 70 km./oră, iar altele cu 50 km./oră și mai sunt unele mai dure destinate circulației cu 30 km./oră, care nu sunt recomandate să fie montate pe bulevardele mari, deoarece ar putea să afecteze siguranța tehnică a autovehiculelor. Se montează în special cartiere, în zonele rezidențiale“, a precizat subcomisarul Lucian Stroe la o emisiune de la 1 Plus Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: