spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBătrân din Fărcășești, condamnat pentru tentativă la comiterea infracțiunii de agresiune sexuală

  Bătrân din Fărcășești, condamnat pentru tentativă la comiterea infracțiunii de agresiune sexuală

  Un localnic de 66 de ani, din comuna Fărcășești, a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu pentru tentativă la comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Toma Sărăcin a primit pedeapsă de un an și zece luni de închisoare.

  „În temeiul art.222 alin.1 C.p. condamnă pe inculpatul S. T. la pedeapsa închisorii de 6 luni. În baza art.38 alin.1 C.p. contopeşte pedepsele aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 8 luni la care adaugă un spor de 2 luni, inculpatul urmând să execute pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare. În baza art. 45 alin.1 C.p. alături de pedeapsa principală de 1 an şi 10 luni închisoare aplică inculpatului pedeapsa complementară a drepturilor prevăzute de art.. 66 alin. 1 lit. a, b, n Cod penal. (….) În baza art.399 C.P.P. menţine măsura arestării preventive a acestuia dispusă prin încheierea nr.191 din 11.11.2021 pronunţată de Judecătoria Tg-Jiu, definitivă prin necontestare, în baza căreia a fost emis mandatul de arestare preventivă nr.3 din 17.11.2021. “, a stabilit instanța de judecată a Judecătoriei Târgu Jiu.

  Condamnat să plătească daune morale

  „Admite în parte acţiunea civilă exercitată de procuror în numele persoanei vătămate S-A T şi îl obligă pe inculpat să achite persoanei vătămate S-A T prin reprezentanţi legali suma de 5000 de lei cu titlu de daune morale. Admite cererile apărătorilor din oficiu şi curatorului special de majorare a onorariilor, faţă de complexitatea cauzei şi frecvenţa termenelor acordate, pentru faza de judecată. (…) În temeiul art.274 alin.1 C.p.p. va obliga inculpatul la plata sumei de 1270 lei cu titlu de cheltuielile judiciare statului“, se mai arată în sentința instanței de judecată.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: