spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateLimitatoare de viteză într-o intersecție cu sens giratoriu. „Cât de idiot poți...

  Limitatoare de viteză într-o intersecție cu sens giratoriu. „Cât de idiot poți fi“

  În intersecția cu sens giratoriu din Târgu Jiu, de la podul peste râul Jiu, către comuna Turcinești, au fost amplasate limitatoare de viteză.
  Etfemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj, susține că măsura este una prostească, deoarece șoferii oricum știu că trebuie să încetinească viteza: „Nu ne mai facem bine niciodată!
  Cât de idiot poți fi, astfel încât să instalezi relantoare FIX în giratoriu, pe breteaua rutieră de deplasare a traficului de mărfuri (giratoriu de la podul peste Jiu, spre Turcinesti). Toți șoferii ȘTIU ca trebuie să reducă viteza la intrare în giratoriu, dar sa aibă și posibilitatea de-a ieși rapid, asigurându-se astfel fluidizarea traficului. Încearcă de poți aici!… Sunt foarte curios dacă serviciul poliției rutiere a dat aviz pentru așa lucrare.
  P.S. La 50, respectiv 100 de metri, spre Iezureni sunt doua treceri de pietoni intens folosite de copii, fără nici un element de siguranță“, a transmis Eftemie Popescu pe pagina sa de Facebook.

  „Nu toți șoferii cunosc prioritatea în sensurile giratorii“

  Sunt și șoferi care au considerat că montarea relantoarelor în intersecția cu sens giratoriu este o soluție bună, pentru că se produc multe accidente: „Poate că nu e cea mai buna idee, însă nu toți șoferii cunosc prioritatea în sensurile giratorii.

  Dacă vii dinspre oraș spre Turcinesti, trebuie să fii foarte atent, din cauză că un procent foarte mare de șoferii care vin dinspre Iezureni nu acordă prioritate, astfel că trebuie să oprești în sens sa treacă ei“, a comentat Lavinia Mirela.
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Sunt cetatean al comunei Schela si era sa fiu lovit de 3 ori in nici 2 luni incercand sa virez stanga spre pod in giratoriul repectiv de catre persoane care veneau din directia Iezureni,peste 60% din persoanele ce poseda permis de conducere habar nu au de regula prioritatii intr-o intersectie tip giratoriu,mare pacat deoarece asta poate costa vieti!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: