spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateA reușit să ia 10 la Bac, deși la Română a trebuit...

  A reușit să ia 10 la Bac, deși la Română a trebuit să reia examenul

  Alexandru Trifu, absolvent al Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu“ este unul dintre cei trei candidaţi de la examenul de Bacalaureat fi Gorj  care a reuşit să obţină media maximă, asta în ciuda faptului că a fost nevoit să reia examenul la Limba și Literatura Română.

  Elevul a primit o foaie de examen greșită și, după ce scrisese două pagini, a trebuit să reia examenul. „Ştiam că făcusem la Bac, dar nu mă aşteptam să fie chiar aşa de bine şi să meargă totul aşa cum mă aşteptam, pentru că, de obicei, se corectează la sânge şi este o problemă cu redactarea.
  Cele mai mari emoţii le-am avut la Limba şi Literatura Română, pentru că acolo este cel mai subiectiv. Mai mult, am avut un eveniment neferict în timpul probei şi nu mă aşteptam să se încheie totul aşa de bine. Mi s-a dat o foaie de examen greşită şi apoi a trebuit să transcriu de pe ea şi am pierdut timp. Era foaia de examen model şi nu avea acel chenar negru, care se sigilează peste nume. Nu era conformă. Atunci când s-a observat eu scrisesem două pagini şi a trebuit să le rescriu. Am pierdut timp, dar m-a redresat“, a povestit Alexandru

  A fost admis la Politehnic

  Acesta a absolvit la profilul Matematică-Informatică intensiv.

  Alexandru a fost admis la una dintre cele mai dificile facultăţi din ţară. „Am intrat la Facultatea de Automatică de la Politehnica Bucureşti. A fost în mai un examen de preadmitere. S-au scos 50 de locuri şi am intrat“, spune tânărul.
  Acesta a precizat că actul educativ a fost afectat în perioada pandemiei: „Cu şcoala a fost mai greu în pandemie, dar cine a vrut să înveţe a învăţat. Cursurile nu au fost aşa cum ar fi trebuit“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: