spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateLoc de joacă din Târgu Jiu, vandalizat

  Loc de joacă din Târgu Jiu, vandalizat

  Un loc de joacă din municipiul Târgu Jiu a fost vandalizat, după ce autoritățile l-au modernizat, în urmă cu puțin timp. Reprezentanții societății Edilitara Public au postat imeginile pe pagina de Facebook.

  „Așa arată un loc de joacă din Municipiul Târgu-Jiu, nu demult modernizat.

  Suntem siguri de faptul că cei mici, mai exact cei pentru care se fac asemenea investiții, nici nu vopsesc cu spray mobilierul, nici cu markerul nu scriu injurii, nici „semnături” speciale nu au, nici alcool nu consumă și nici nu intră cu țigări în perimetrul special amenajat pentru recreere.

  În imaginile de mai jos, veți observa faptul că cele mai multe „desene” sau texte realizate pe mobilierul din locul de joacă, nu au cum să-i aibă ca autori pe cei mici.

  Rugăm cetățenii care sunt martori la scene de vandalism, să informeze organele abilitate, pentru tragerea la răspundere a vinovaților.

  Aceste „mici” intervenții, realizate repetat, duc la costuri mari. Cu sumele acestea, putem moderniza sau înființa mai multe locuri de joacă în Municipiul Târgu-Jiu“, au transmis reprezentanții societății Edilitara într-o postare pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!