spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEconomicAngajările în Parcului Industrial Gorj continuă

  Angajările în Parcului Industrial Gorj continuă

  Numărul salariaților din Parcul Industrial Gorj va crește, în perioada următoare, deoarece încă o societate și-a anunțat intenția să-și desfășoare activitatea aici, iar firma de cablaje care funcționează în cadrul parcului face angajări.

  Societatea de cablaje și-a mărit numărul de salariați, față de acum un an, când erau doar 340 și caută, în continuare, să angajeze personal. „Lucrurile s-au relansat, iar la discuțiile avute cu conducerea întreprinderii, se  intenționează, din toamnă, ca o parte din activitățile desfășurate în alte fabrici din țară să le aducă la Sadu, atât în spațiul pe care îl au la dispoziție, cât și în eventualitatea extinderii, și-au desfășurat interesul să mai preia. Și în prezent, Leoni face angajări“, a precizat Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj.

  Acum, peste 560 de salariați

  În prezent, peste 560 de salariați își desfășoară activitatea în cadrul Parcului Industrial Gorj, care funcționează în localitatea Bumbești Jiu, pe platforma Sadu II de la fosta Uzină Mecanică Sadu II. „În fiecare an, până la data de 15 februarie, parcurile industriale din România trebuie să întocmească un raport, care se transmite către Ministerul Dezvoltării, cu diferite date și statistici. Printre altele, este vorba și de numărul de salariați care își desfășoară activitatea în perimetrul Parcului Industrial, prin societățile rezidente. În Parcul Industrial Gorj, la data acestui raport de activitate, erau 561 de angajați în toate societățile care își desfășoară activitatea în incinta lui. Cei mai mulți, 475, sunt de la societatea de cablaje“, a mai anunțat Eftemie Popescu.

  O nouă solicitare

  În ultimul timp, spațiile Parcului au început să devină neîncăpătoare, deoarece încă o societatea și-a anunțat intenția să își desfășoare activitatea în Parcul Industrial Gorj, de la Bumbești-Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!