spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateLocalnic din Lelești trimis în judecată pentru că l-a amenințat pe primar:...

  Localnic din Lelești trimis în judecată pentru că l-a amenințat pe primar: „Te tai în bucăți“

  Un bărbat din comuna Lelești, județul Gorj, a fost trimis în judecată pentru că l-a înjurat și amenințat cu moartea pe primarul localității, Vasile Laurențiu Turcilă.

  Silviu Popeangă este judecat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Conflictul a avut loc în vara anului 2020. Primarul a fost anunțat că doi cetățeni încearcă să schimbe semnele de circulație de pe un drum comunal, perturbând traficul rutier. Primarul s-a deplasat la fața locului și, conform anchetatorilor, l-a găsit pe care săpa o groapă pentru a monta un indicator de restricționare a tonajului. Acesta mai era însoțit de un cetățean care transmitea live pe Facebook. Primarul a cerut explicații, iar bărbatul a devenit recalcitrant, amenințându-l pe edil că o să-l taie în bucăți.

   

  Amenințările s-au repetat la adresa edilului

   

  Primarul a depus o plângere penală. Vasile Laurențiu Turcilă a declarat în fața anchetatorilor că a mai fost amenințat în același mod, „motiv pentru care i-a fost creată o stare de temere, având în vedere persoana inculpatului și comportamentul violent manifestat în societate. De asemenea, persoana vătămată a mai declarat că sentimentul de teamă a fost accentuat și de faptul că inculpatul a lansat în mediul online, cât și în rândul comunității locale din Lelești, amenințări asupra integrității fizice și a vieții, de care acesta a luat cunoștință în mod direct și indirect“, se arată în rechizitoriu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: