spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateLocatari din Târgu Jiu, somați să-și ridice gardurile

  Locatari din Târgu Jiu, somați să-și ridice gardurile

  Locatarii de pe strada Nicolae Titulescu, din apropiere Casei Tineretului, din Târgu Jiu, au fost notificați de Asociația de proprietari, în vederea ridicării gardurilor și a oricăror construcții realizate fără autorizație pe domeniul public.

  „Conform notei de constatare nr. 273383 din 27.06.2022 a Poliției Locale a municipiului Târgu Jiu – Biroul Protecție a Mediului și Disciplină în Construcții, vă aducem la cunoștință că avem al dispoziție cinci zile pentru a demonta gardurile metalice, uscătoarele de rufe sau orice construcție de pe domeniul public ridicată fără autorizație.
  Nota de constatare a fost întocmită conform H.G. 50/1991 și Legii 196/2018.
  Menționăm faptul că locatarii care nu respectă cele menționate mai sus sunt pasibile de amendă contravențională, conform legii“, se arată în notificarea afișată la scara blocului.

  Locatarii refuză ridicarea gardurilor


  Locatarii refuză și nu sunt de acord cu această măsură. „Gardurile acestea au și un rol de protecție. Sunt foarte multe persoane certate cu bunul simț care urinează peste tot. De asemenea, putem să plantăm o floare și să înfrumusețăm zona. În plus, nici nu știm cine le-a ridicat. Noi când ne-am mutat, erau acolo“ a declarat un locatar.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: