spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateLucrări de modernizare a rețelelor electrice pentru aproximativ 2.600 de locuințe din...

  Lucrări de modernizare a rețelelor electrice pentru aproximativ 2.600 de locuințe din Gorj

  Operatorul Distribuție Oltenia a finalizat noi lucrări de trecere a rețelelor de joasă tensiune la medie tensiune și îmbunătățirea gradului de continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, în valoare de peste 2,4 milioane RON.

  Beneficiarii proiectelor de modernizare sunt 2641 de consumatori din Municipiul Motru și 1137 de consumatori din orașul Târgu Cărbunești.
  „Prin intermediul investițiilor s-au realizat: Trecerea rețelelor de joasă tensiune la medie tensiune, din zona Micro 2 care alimentează străzile Arțarului, Macului și Aleile Frasinului, Magnoliilor și Gladiolelor din Municipiul Motru;
  Îmbunătățirea gradului de continuitate în alimentarea cu energie electrică a LEA 20 kV Cărbunești – IAS și LEA 20 kV Cărbunești 3, care alimentează un număr de 11 posturi de transformare și stația de epurare din Târgu Cărbunești.
  Beneficiile pentru consumatorii din zonele vizate de lucrările de modernizare constau în: reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiții de calitate a parametrilor energiei electrice; reducerea numărului de întreruperi și a duratei acestora.

  Până la finalul lunii iunie, operatorul Distribuție Oltenia plănuiește finalizarea unor lucrări de investiții în valoare de peste 8,7 milioane de lei în zona localităților Târgu Jiu, Godinești, Magherești, Târgu Cărbunești și Covrigi.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: