spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateLucrările din cartierele din Târgu Jiu bat pasul pe loc

  Lucrările din cartierele din Târgu Jiu bat pasul pe loc

  Vești proaste pentru locatarii cartierului Lotrului. Autoritățile îi anunță că lucrările de reamenajare vor fi întârziate. Motivul este pus pe seama unor lucrări pentru canalizare care și ele bat pasul pe loc.

  „Municipiul Târgu Jiu beneficiază de proiecte cu finanțare europeană de 70 de milioane de euro, cam pe 70% din cartierele din oraș. Vrem să stabilim un grafic al lucrărilor, după ce se introduc toate utilitățile, să intrăm să modernizăm acele cartiere. În zona Lotrului se întârzie lucrările pentru canalizare. Acest cartier va fi ultimul care intră în modificările determinate de lucrările de canalizare” , a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Pentru 2022 autoritățile au anunțat un pachet de 16 străzi ce ar fi trebuit să intre în reabilitare. Din păcate, numărul a scăzut de la o zi la alta. Zona 9 Mai este una dintre cele mai importante cartiere ce urma să intre în reabilitare. Ulterior, autoritățile au anunțat, la fel ca pe Lotrului, că lucrarea nu va mai demara, fiind trasă pe dreapta ca urmare a proiectului ce vizează schimbarea iluminatului public.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: