spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateMandatul lui Mitroi a ajuns la final

  Mandatul lui Mitroi a ajuns la final

  Mandatul lui Constantin Mitroi, șeful Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, a ajuns la final. În data de 13 aprilie se încheie mandatul de aproape patru ani pe care Constantin Mitroi i-a petrecut în fruntea Ambulanței Gorj. Ultimul an a fost măcinat de scandaluri și de numeroase controale. Au fost verificări din partea Ministerului Sănătății, a Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, iar, recent, Constantin Mitroi a primit Corpul de Control al prefectului de Gorj, precum și o echipă de verificare de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

  Totul ca urmare a incidentului legat de defectarea unui ventilator de pe ambulanța care îl transporta pe inspectorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Adrian Dobrin. Ventilatorul a cedat în Vâlcea și s-a trecut pe ventilație manuală. S-a ajuns în cele din urmă la Spitalul Județean din Râmnicu-Vâlcea. Aici starea pacientului infectat cu COVID s-a înrăutățit, iar după câteva ore a survenit și decesul. În urma acestui eveniment Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj a primit două sesizări și au fost deschise două dosare penale. Unul vizează infracțiunea de ucidere din culpă, iar altul de neglijență în serviciu.

  Din data de 14 aprilie, Serviciul de Ambulanță Județean Gorj va trebui să fie condus de un nou manager. De amintit că actualul director a făcut deja o solicitare să îi fie prelungit mandatul cu 3 luni.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: