spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticȚarăniștii pierd sediul din Târgu Jiu! Vezi cine ocupă spațiul! 

  Țarăniștii pierd sediul din Târgu Jiu! Vezi cine ocupă spațiul! 

  Țărăniștii gorjeni au pierdut sediul de partid din Târgu Jiu. Imobilul situat în buricul târgului va reveni altor formațiuni politice. PNȚCD înregistra datorii serioase la bugetul local, acesta fiind motivul evacuării.

  60 de mii de lei este datoria pe care echipa lui Matei Catrinoiu a acumulat-o de-a lungul anilor către Primăria Târgu Jiu, prin intermediul imobilului unde funcționa sediul de partid. De curând Consiliul Local Târgu Jiu a decis evacuarea astfel încât țărăniștii gorjeni trebuie să elibereze spațiul. Dacă inițial autoritățile aveau în vedere să mute acolo Galeriile de Artă, ulterior, s-au răzgândit. Imobilul nu își va schimba destinația. Spațiul generos va fi împărțit în două și va găzdui atât sediul de partid al USR cât și al Pro România. USR PLUS are în prezent sediu la Casa de Cultură, obiectiv aflat pe lista reabilitărilor.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Se putea sa nu bage R securistii neomarxisti in buricul targului? Nu, bineinteles, ca sunt din aceeasi muma si din acelasi tata! Stie bine ce spune nenea Mrg. Ca si el… dar dintre cei vechi e.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: