spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateMaterial antiderapant, reciclat de către o primărie din Gorj

  Material antiderapant, reciclat de către o primărie din Gorj

  Angajații Primăriei comunei Stănești adună cu lopețile materialul antiderapant pus anul trecut în anumite zone de pe drumurile locale, pentru a-l utiliza și în acest an. Economia care se va realiza la bugetul local va fi una substanțială.

  Primarul comunei Stănești, Constantin Bicheru, susține că suma economisită în acest fel de la bugetul local va fi de aproximativ 20.000 de lei: „Trebuie să avem grijă de banii pe care-i cheltuim de la bugetul local, pe fiecare an, cu materiale antiderapante, nisip și sare. Am vrut ca prima dată să strângem tot ce se poate recupera de anul trecut, iar, în funcție de necesitate, să mai aducem material antiderapant. Nu cred că vom mai avea nevoie de o cantitate foarte mare. O să economisim în jur de 20.000 de lei.

   Banii economisiți vor fi folosiți la plata facturilor la utilități

  Primarul comunei Stănești spune că banii economisiți în acest fel vor fi folosiți pentru plata facturilor la energia electrică și la gaze: „Ne așteaptă o iarnă dificilă, nu din punct de vedere al temperaturilor, ci al costurilor. Avem nevoie de fonduri mai mari pentru plata utilităților, iar banii care vor fi economisiți în acest fel vor merge către plata utilităților.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: