spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateProiectul de modernizare a Drumului Național 67 D a fost realizat. Podurile...

  Proiectul de modernizare a Drumului Național 67 D a fost realizat. Podurile nu se reconstruiesc

  Proiectul de modernizare a Drumului Național 67 D Târgu Jiu-Tismana – Baia de Aramă a fost finalizat și este analizat de către reprezentanții de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Câștigătorul licitației, din care face parte și firma Ydail, a fiului senatorului Ion Iordache, a propus ca cele trei poduri, care ar fi trebuit reconstruite, să fie doar reabilitate.

  „Proiectul de modernizare a Drumului Național 67 D a fost finalizat. A trecut de CTE Craiova, iar acum este la CTE CNAIR pentru avizarea proiectului tehnic. Au apărut unele probleme și trebuie să se stabilească o soluție în privința podurilor. Dacă vor fi construite cele trei poduri, iar cele vechi vor fi demolate, atunci traficul va fi foarte rău afectat. S-a propus reabilitarea pe segmente, fără să se întrerupă circulația. Se analizează această propunere de către specialiștii noștri. Sper ca, într-o perioadă scurtă, să se analizeze și să se dea ordinul de începe a lucrărilor“, a precizat Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, la o emisiune tv.
  Modernizarea DN 67 D presupune lărgirea părții carosabile, realizarea de trotuare în localități, construcția sau reabilitarea podurilor, lucrări de consolidare în zonele unde există alunecări de teren și un nou strat de asfalt.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!