spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateMAXI SURPRIZE LA DESCHIDEREA MAXI PET TÂRGU JIU! ÎN 26 -...

  MAXI SURPRIZE LA DESCHIDEREA MAXI PET TÂRGU JIU! ÎN 26 – 28 MAI, AI 15% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE!

  DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | FARMACIE VETERINARĂ | APLICAȚIE DEDICATĂ

  Animăluțele de companie oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Iar, cum orice membru al familiei merită tot ceea ce este mai bun, anunțăm, cu entuziasm, că Maxi Pet își deschide porțile weekendul acesta în Târgu Jiu, Aleea Digului nr. 1 (Zonen Retail Park).

  Peste 300 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie.

  Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

  Între 26 – 28 mai, la marea deschidere Maxi Pet Târgu Jiu te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, tot weekendul, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar!

  Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Târgu Jiu, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc!

  Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțe de companie

  Maxi Pet înseamnă să găsești absolut tot ce ai nevoie pentru animăluțul tău de companie într-un singur loc. Varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, consultanții dedicați îți stau oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animaluțului tău de companie.

  Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

  Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

  Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

  Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora.

  Susținem, oricând, animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Târgu Jiu și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

  În concluzie, experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie, dedicându-ne total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă, în pas cu nevoile tale.

  Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.


  Maxi Pet Târgu Jiu
  Aleea Digului nr. 1, Zonen Retail Park
  Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 21.00 | Duminică: 09.00 – 18.00
  Nr. Telefon: 0353.417.378

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: