spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateMedic din Gorj care activează în structura MAI, declarat incompatibil

  Medic din Gorj care activează în structura MAI, declarat incompatibil

  Un medic din județul Gorj, care activează la un centru medical din structura Ministerului Afacerilor Interne a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI).

  Este vorba de Laurențiu Nicolae Diaconescu, comisar șef de poliție – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Județean Gorj

  „În perioada 04 decembrie 2018 – 01 decembrie 2019, a exercitat simultan cu funcția publică cu statut special de Comisar șef de poliție – medic în cadrul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu” – Centrul Județean Gorj și calitatea contractuală de medic primar cu jumătate de normă la Cabinetul școlar din cadrul Primăriei Comunei Mătăsari, respectiv medic primar – medicină de familie la Compartimentul Asistență Medicală Școlară din cadrul Primăriei Orașului Rovinari.

  Persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (2), lit.a) din Legea nr. 161/2003“, se arată într-un comunicat al ANI.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: