spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimăria Albeni amendată de AJPIS

  Primăria Albeni amendată de AJPIS

  Scandalul spăgii de la Primăria Albeni se lasă cu controale. Prefectul Corneliu Răducan susține că în cadrul instituției condusă de liberalul Ionuț Stan au descoperite mai multe nereguli.

  Recent, Primăria Albeni a fost amendată și de Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială pentru modul în care a desfășurat anchetele sociale. Scandalurile se țin lanț la Primăria Albeni. Nu există regulă căreia să i se supună primarul Ionuț Stan. Este pentru al doilea an, consecutiv, când bugetul primăriei nu este făcut public. Sătul de scandaluri, prefectul Răducan susține că va lua măsuri. “În mod cert vor fi întreprinse o serie de verificări la primăria din Albeni. Vreau să vă spun că Primăria nu a prezentat nici până acum bugetul pe anul acesta. Noi am solicitat o expunere de motive și vrem să vedem de ce nu a fost depus bugetul comunei. Prefectura Gorj va lua toate măsurile legale pentru a face ca lucrurile acolo să intre într-o stare de normalitate”, a spus prefectul.

  Încă de la preluarea primului mandat Ionuț Stan a fost acuzat de tiranie de către angajații primăriei. Ultimul scandal vizează un conflict cu unul din funcționari, angajat chiar de primar. Irinel Cotojman, asistent comunitar își cere înapoi spaga oferită la angajare.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. DACA SE STIE DE SPAGA SI ESTE DEMONSTRATA CE FAC PROCURORII SI POLITIA?DOMNULE PREFECT REPREZINTI GUVERNUL IN GORJ SAU ACEST PRIMAR FACE PARTE DIN COALITIE.DNA DOARME?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: