spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateMemorandum pentru CE Oltenia

  Memorandum pentru CE Oltenia

  Societatea Complexul Energetic Oltenia ar putea fi exceptată de la măsurile impuse prin noul pachet de legi fiscale. Deputatul de Gorj Mihai Weber dă asigurări că există soluții pentru ca activitatea companiei să nu fie afectată de noile măsuri, aflate încă în analiză.

  Noul pachet de măsuri vizează stoparea risipei bugetare, reașezarea sistemului fiscal pe baze echitabile și declară război evaziunii fiscale.
  „Această unitate economică se află într-un plan de restructurare în derulare și schimbarea structurii organizatorice ar duce la neîndeplinirea măsurilor din acel plan de restructurare, a indicatorilor și a strategiilor propuse. Sunt niște angajamente asumate și modificarea, inclusiv a componentei umane, ar conduce la neîndeplinirea a ceea ce s-a propus. Categoric, trebuie intervenit, pentru că avem nevoie de angajarea unor specialiști pentru funcționarea, în siguranță, a grupurilor energetice. Există două modalități de a interveni, sunt pregătite anumite amendamente, dar există și soluția ca aceste societăți să fie exceptate, printr-un Memorandum. Vom găsi soluții pentru ca activitatea acestor entități să nu fie afectată”, a declarat deputatul Mihai Weber la radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: