spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateMesaj din partea unui primar din Gorj de ziua de naștere a...

  Mesaj din partea unui primar din Gorj de ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu

  Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, din judeţul Gorj, a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia zile de naștere a fostului conducător comunist Nicolae Ceauşescu: „Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulţumesc pentru ţara pe care aţi construit-o şi pentru puterea economică pe care ne-aţi lăsat-o. Păcat că proştii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paşte, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile uşoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Ţara de azi mai este doar umbra ţării pe care aţi lăsat-o…

  Nu ştiu dacă ultimele cuvinte ale tovarăşului se vor adeveri: «Istoria mă va răzbuna ! » deoarece nu mai avem, şcoală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpiţa şi Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să îşi iubească ţara, poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de ţară iar majoritatea din ei sunt habarnişti ai Istoriei Române…!!!“,  este mesajul transmis de Robert Păiuşi.

  Un nostalgic al perioadei comuniste

  Primarul din Stejari este cunoscut ca un nostalgic al epocii comuniste și, în special, al lui Nicolae Ceaușescu, cu toate că avea vârsta de trei ani atunci când a căzut regimul comunist, în decembrie 1989.

  Acesta a avut în biroul său chiar și fotografia fostului dictator Nicolae Ceaușescu. El a mărturisit că a aflat mai multe despre Nicolae Ceauşescu şi „epoca de aur“ din povestirile părinţilor şi bunicilor. Robert Păiuşi a mers de mai multe ori la mormântul lui Nicolae Ceauşescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: