spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateMesajul transmis de soția lui Florin Păsătoiu după înmormântarea acestuia. „Am rămas...

  Mesajul transmis de soția lui Florin Păsătoiu după înmormântarea acestuia. „Am rămas două femei cu doi copii mici!“

  Florin Păsătoiu, cadru universitar la Universitatea Craiova și proprietarul unei cunoscute pensiuni din comuna Mușetești, a fost condus, ieri, pe ultimul drum. Acesta a murit la vârsta de doar 47 de ani după ce a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap.
  „Ai trăit tot timpul viața la maxim, ai visat dincolo de posibil și de cele mai multe ori ți-a ieșit și imposibilul.
  Tot ce ne-am propus să realizăm în echipă am reușit! Echipa (tu, eu, tăticu si mămica). Acum s-a înjumătățit și s-a slăbit! Am rămas doua femei cu doi copii mici!
  Ai făcut de-a lungul vieții atâtea planuri, atâtea proiecte! Ai fost, cum spune un prieten de-al tău ”pe repede -nainte”! Și ai plecat de lângă noi la fel de grăbit si fulgerător….
  Lași in urmă atâta durere, furie și revoltă! Până și natura s-a revoltat în aceste zile și patru anotimpuri s-au strâns în câteva zeci de ore: soare, ploaie, vânt, ninsoare, furtuna, vijelie …. Toate la un loc!
  Lași în urma ta atâtea realizări, atâtea proiecte finalizate, atâtea valori!
  Lași in urma ta atâția prieteni și oameni frumoși, inspirație și voință!
  INSA, în același timp…
  Lași in urma un părinte prăbușit de atâta durere si suferință.
  Lasi în urmă doi copii frumoși și mici încă, iar mie, mi le-ai lăsat pe toate de mai sus, toate stau pe umerii mei!
  Indiferent cât de greu va fi îți promit însă ca voi face tot ce îmi stă în putință să duc tot ce mi-ai lăsat! În primul rând ma voi ocupa de copii! Dragii mamii, am rămas singuri acum! O sa am nevoie de voi să mă sustineți si sa mă ascultați ….
  Tot timpul ai creat planuri! Sunt sigură că acest moment nu a făcut parte din planurile tale! A fost planul Divinității ! A avut nevoie si Dumnezeu de un OM mare și puternic!
  Ani de zile am fost alături de tine si te-am susținut în toate planurile pe care împreuna le-am convenit! După moartea lui tăticu insa nu am mai fost îndeajuns de puternică să mai temperez din avântul tau, și ai pornit mult prea multe proiecte ! Iartă-ma ca nu am rămas la fel de puternică să te susțin in toate sau măcar sa te conving, asa cum am facut-o ani de-a randul, sa păstrezi doar unele!
  Florin Păsătoiu
  Ți-a plăcut dintodeauna să fii inconjurat de prieteni, de oameni frumoși! Te hrăneai cu energia lor, de la fiecare întâlnire veneai încărcat, animat, electrizat si tot mai dornic sa dezvolți , sa creezi, sa ajuți sa lași urme pe oriunde treci!
  Acum, pe ultimul drum, sunt alături de tine toti oamenii frumosi! Ma rog la Dumnezeu ca putin din energia celor care sunt aici sa ti-o dea , sa te incarce si sa te ridice cat mai sus în cer! Iar tu, odată ajuns acolo să ne trimiți cate putin și noua, atunci când ne va fi mai greu
  ”Always aim to the mooon, even if you dont’ reach it you will be among the stars”! Asta m-ai învățat când ne-am cunoscut! Acum, ai ajuns tu intre stele….
  Drum lin catre cer dragul nostru! Mergi in pace! Cu totii te-am iertat!
  PS. Multumesc tuturor pentru mesajele voastre, gandurile, pentru prezenta si energia transmisa! Liniste si dragoste!“.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!