spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateMihai Istrate „a intrat în pâine”: „Sunt convins că voi reuși să...

  Mihai Istrate „a intrat în pâine”: „Sunt convins că voi reuși să aducem un echilibru în învățământul gorjean“

  Mihai Istrate, noul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a intrat direct în pâine, cum se spune. Miercuri, 24 aprilie, a fost prima lui zi de activitate la conducerea Inspectoratului.

  „Ordinul de ministru este începând cu data de marți, 23 aprilie, dar mi-a fost adus la cunoștință de miercuri și mi-am început activitatea alături de colegi. Numirea mea a survenit ca urmare a demisiei doamnei Mrejeru. Dumneaei a ales să înceapă un nou proiect, având în vedere și perioada electorală în care va fi angrenată“, a spus noul inspector general școlar.

  „Este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o“

  Mihai Istrate a mai menționat că urmează o perioadă dificilă în învățământ, cu multe examene și activități: „Este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o. Am intrat direct în pâine. Avem de organizat, în perioada imediat următoare, fazele naționale la două olimpiade și examenele naționale: Evaluarea Națională, Bacalaureatul, Titularizarea și Definitivatul. Sunt și alte activități specifice Inspectoratului Județean Școlar, cum ar fi acordarea gradațiilor de merit și mobilitatea personalului didactic. Eu sunt entuziasmat și sunt convins că, prin colaborarea cu ceilalți inspectori școlari, voi reuși să aducem un echilibru în învățământul gorjean, să asigurăm toate resursele necesare, astfel încât elevii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: