spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateMizeria din zona Dealul Târgului, verificată de Garda de Mediu Gorj

  Mizeria din zona Dealul Târgului, verificată de Garda de Mediu Gorj

  Garda de Mediu Gorj s-a autosesizat în legătură cu deșeurile aruncate pe Dealul Târgului, de lângă municipiul Târgu Jiu, de unde se poate admira întreaga localitate. „Ne-am autosesizat și am trimis o echipă să verifice aspectele sesizate. Proprietarul sau proprietarii terenurilor de acolo trebuie să se ocupe de igienizarea acestora. Este și o zonă unde locuitorii aruncă multe deșeuri la întâmplare. În cazul în care proprietarii de terenuri nu vor fi identificați, vom solicita Primăriei Târgu Jiu să igienizeze zona“, a spus Gheorghe Sanda, comisarul șef al Gărzii de Mediu Gorj.

  Și Serviciul de Salubritate din cadrul Consiliului Județean Gorj s-a sesizat în legătură cu această situație. „Astăzi vom sesiza Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a rezolva această problemă, iar noi vom urmări modul în care această problemă urmează să fie rezolvată“, a spus Lui Popa, directorul acestui serviciu.

  „Ce să mai vorbim de educație“

  Un cetățean a postat pe Facebook fotografii cu mizeria de pe Dealul Târgului. Acesta s-a mai arătat indignat de modul în care arată parcarea din apropierea Cimitirului Municipal: „Așa arată platoul de pe dealul târgului din Târgu-Jiu!

  Din păcate nu am apucat să fac poze și în noua parcare de la Coloana Infinitului unde se adună foarte multă lume mai ales pe timp de vară.

  Nu vreau să se simtă doar oamenii din oraș, 50% din locuri sunt des populate de țărani, și când zic țărani nu vreau să jignesc oamenii de la țară, aici mă refer la țăranii ce vin cu cate 5-6 mașini și cu 2-3 bombardiere trag repede un energizant Hell, fumează țigări, bagă și câte un corn din ăla șmecher „7 zile lângă tine” cu șampanie și mai știu eu ce și apoi fără nici o remușcare le aruncă pe jos …

  O altă categorie ce nu are ce căuta într-o societate este reprezentată de cuplul în călduri care după o partidă amoroasă aruncă cam tot ce au prin mașină fix acolo, că na, acasă la părinții lor ar fi prea deplasat să meargă cu o fată, ce să mai vorbim de educație. (…) Dragi melteni de la comunele din jur, mai ieșiți din case și mergeți și prin alte comune de prin Sibiu, Brașov, Cluj, și vedeți acolo cum trebuie să te comporți într-o țară „de rahat” și pentru meltenii din oraș să vă ferească sfântul să treceți prin Brașov să mergeți la belvedere că o să vă descălțați pe acolo! Cam atât am avut de spus!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: