spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateNereguli depistate la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești

  Nereguli depistate la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești

  Inspectorii de muncă au efectuat în data de 11 aprilie un control în domeniul relațiilor de muncă la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au dispus două măsuri de remediere a deficiențelor constatate.

  „Să facă dovada comunicării deciziei de încetare și a extrasului din registru pentru o fostă salariată și o măsură cu termen permanent ca, la încetării activității salariaților, să comunice salariaților deciziile privind încetarea contractelor individuale de muncă și să elibereze salariaților extrasele din registrul general de evidență a salariaților, conform ar.t 7 alin 5 din Hg 905/2017“, au transmis reprezentanții ITM Gorj.

  99 din bugetul spitalului se duce către plata salariilor

  Un scandal de proporții a fost declanșat la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, după ce managerul unității medicale, Sorin Mehedințu, a declarat că nu mai sunt fonduri pentru acordarea salariilor, deoarece 99 la sută din buget se duce către plata drepturilor salariale.  În plus, spitalul a ajuns la datorii de peste 5,5 milioane de lei.

  Chiar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a intervenit în acest scandal și a spus că managerul trebuie să găsească soluții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: