spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEvenimentSancționați pentru traversare și transport de bușteni prin albia unui pârâu de...

  Sancționați pentru traversare și transport de bușteni prin albia unui pârâu de munte

  Două sancțiuni contravenționale, un avertisment scris și o amendă în valoare de 4.000 lei au fost aplicate de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Rânca, la două persoane din Novaci și Polovragi. Acestea au fost depistate în timp ce una transporta bușteni cu TAF-ul prin albia unui pârâu din zona Novaci iar alta traversa cu TAF-ul râul Olteț, pe Cheile Oltețului.

  Pe timpul executării unor misiuni de patrulare pe traseele montane din zona de responsabilitate, jandarmii montani din Rânca au depistat o persoană din Novaci care transporta bușteni cu un tractor forestier TAF prin albia unui pârâu de munte din Rânca și o altă persoană din Polovragi care traversa tot cu un tractor forestier TAF, râul Olteț.
  Jandarmii montani au aplicat două sancțiuni contravenţionale, un avertisment scris bărbatului din Novaci și o amendă în valoare de 4.000 de lei, bărbatului din Polovragi, conform prevederilor din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
  ” Dacă observați fapte similare de încălcare a normelor privind pescuitul și acvacultura, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale”, transmit oficialii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: