spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateNiciun candidat nu a promovat concursul pentru conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“

  Niciun candidat nu a promovat concursul pentru conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“

  Niciunul dintre cei doi candidați rămași în cursă pentru ocuparea funcției de director al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ nu a promovat concursul.

  Este vorba de actrița Andreea Chirițescu și de regizorul tehnic Sorin Pungan. Un al treilea candidat a fost descalificat, după ce s-a constatat că dosarul de înscriere nu respectă condițiile.
  La susținerea proiectului de management, unul dintre cei doi candidați, pentru că numele lor au fost anonimizate, a obținut nota 4,83, iar celălalt 5,70, în condițiile în care nota minimă pentru ca un candidat să fie declarat admis este 7,00.
  Primăria Târgu Jiu are la dispoziție 30 de zile să organizeze un nou concurs.

  Actualul director nu s-a mai înscris la concurs

  În cazul în care situația se va repeta, la conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ va fi numit un director interimar.
  Aceeași situația a avut loc la Centrul de cercetare și documentare „Constantin Brâncuși“, unde a fost numită o conducere interimară, după ce nu s-a înscris nimeni la concurs.
  Mandatul directorului teatrului din Târgu Jiu, actorul Cosmin Brehuță, nu a mai fost prelungit, deoarece el a fost notat cu 0,05 puncte mai puțin față de nota minimă 9.00. Cosmin Brehuță nu a mai dorit să participe la concurs. Rezultatul primit de acesta a fost surprinzător, deoarece activitatea teatrului a fost apreciată de specialiști și de către oamenii de cultură din Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: