spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateJurnalist gorjean, numit la conducerea Știrilor TVR

  Jurnalist gorjean, numit la conducerea Știrilor TVR

  Jurnalistul gorjean Laurenţiu Ciocăzanu a fost numit în funcția de redactor şef la Ştirile TVR, după plecarea lui Cătălin Prisăcariu din Televiziunea Română.

  Laurențiu era angajat la TVR din această primăvară. Acesta a fost redactor-şef la ziarul Adevărul și a fost jurnalist la ziarul România Liberă, în perioada în care Dan Cristian Turturică, preşedintele TVR, era redactor-şef al ziarului.
  Laurenţiu Ciocăzanu va coordona activitatea Direcţiei Ştiri a Televiziunii Române de la data de 1 septembrie 2022, conform paginademedia.ro.

  Lucrează ca jurnalist din anul 1992

  Laurenţiu Ciocăzanu şi-a început activitatea de jurnalist în anul 1992, de-a lungul timpului fiind redactor-şef şi director editorial la Adevărul, redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei, redactor în cadrul BBC World Service şi reporter în echipa publicaţiei România Liberă. În ultimii ani, înainte de a intra în echipa TVR, a lucrat în presa online, la site-ul ziaristii.com, alături de Grigore Cartianu şi a fost invitat în mai multe emisiuni de televiziune pentru comentarii pe teme de actualitate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: