spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateNiciun elev din Gorj nu a fost depistat cu COVID-19 la începutul...

  Niciun elev din Gorj nu a fost depistat cu COVID-19 la începutul noului an

  Elevii gorjeni care au început cursurile au efectuat testul rapid de depistare a COVID-19. Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Gorj, niciun elev nu a fost depistat pozitiv.

  „Nu a fost, din fericire, niciun copil depistat pozitiv. Luna trecută au fost câteva cazuri pozitive, dar rezultatele de la testele rapide au fost infirmate de testul PCR. Ministerul Educației ne-a solicitat ca un test pozitiv să fie reconfirmat de un test PCR“, a anunțat Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Peste 3.800 de angajați din învățământ s-au vaccinat

  Până în momentul de față, peste 3.800 de salariați din sistemul de învățământ s-au vaccinat.

  „Dintr-un total de 4.230 de angajați din sistemul de învățământ din județul Gorj, peste 3.800 s-au vaccinat până la această oră. De la mijlocul lunii noiembrie, Ministerul Educației nu ne-a mai solicitat raportări în legătură cu vaccinarea, dar vom reveni cu raportarea din această săptămână.

  Nu este un număr mic, ci este rezonabil și încurajator. Sunt mulți elevi de clasa a XI-a și a XII-a din județul Gorj care s-au vaccinat și am observat o deschidere pentru vaccinare“, a menționat inspectorul general școlar.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: