spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitate300 de elevi de la o școală din Rovinari au fost trimiși...

  300 de elevi de la o școală din Rovinari au fost trimiși acasă după ce s-a spart o țeavă de apă

  Elevii de la o școală din Rovinari au fost trimiși acasă, astăzi, după ce o țeavă s-a spart, iar grupurile sanitare nu au mai putut fi folosite. Decizia a fost luată de către conducerea unității de învățământ și de cea a Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  „În această dimineață, la Școala nr. 1 din Rovinari a avut loc o problemă cu o țeavă, iar băile nu mai erau funcționale. Cei 300 de elevi din școala respectivă au fost trimiși acasă în jurul orei 10,00. Conducerea unității școlare ne-a informat cu privire la acest lucru și ne-a întrebat ce trebuie făcut. S-a luat decizia să continue cursurile în sistem online. Sunt promisiuni de la Primăria orașului Rovinari că problema se va remedia, iar copiii vor intra de mâine la cursuri fizic.

  Consiliul de Administrație al școlii a luat această decizie la îndemnul lor“, a transmis Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

   

  Elevii de la Motru s-au întors la școală

   

  Elevii din municipiul Motru s-au întors de marți, 4 ianuarie, la școală, după ce în prima zi după reluarea cursurilor au desfășurat cursuri online, pentru că unitățile de învățământ nu au beneficiat de încălzire ca urmare a unei avarii la centrala Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru.

  „Prima zi de școală din sistemul calendaristic a venit cu o avarie la sistemul de încălzire din municipiul Motru și în ziua de duminică am decis ca elevii să stea casă și să învețe în sistem online până la remedierea avariei respective, lucru care s-a și întâmplat ieri, iar de astăzi elevii au intrat la ore în mod firesc“, a mai spus inspectorul general al ISJ Gorj.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: