spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateNoi secții modernizate la SJU Târgu Jiu, prin Consiliul Județean Gorj

  Noi secții modernizate la SJU Târgu Jiu, prin Consiliul Județean Gorj

  Continuă modernizarea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În perioada următoare vor fi reabilitate doi nou secții. Este vorba de secția Urologie și secția Neurologie.

  Potrivit proiectului de hotărâre este nevoie de servicii de proiectare, servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea și modernizarea Secției Urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu”.

  Bugetul aprobat de către Consiliul Județean Gorj este de peste 1,8 milioane de lei. Secția nu a mai fost reabilitată de 15 ani.

  „Starea generală a structurii de rezistență a clădirii este bună, nu se observă degradări de tipul fisurilor înclinate, al deformațiilor sau al dislocărilor elementelor construcției. Construcția nu se află pe lista monumentelor istorice dar se află în zona protejată a Ansamblului Monumental Calea Eroilor”, potrivit Consiliului Județean Gorj.

  Și Secția Neurologie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, va fi reabilitată integral din bugetul propriu al Consiliului Județean Gorj. Contractul ar trebui să fie semnat până la finalul acestui an.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!